Uw terrein is uw domein

Dutech kiest voor kwaliteit en veiligheid

We willen er liever niet aan denken; ongenode gasten die onze woning of kantoor binnendringen en de sporen die zij achterlaten. Diefstal, schade en vooral uw gevoel van veiligheid wordt aangetast. Dit willen we voorkomen: met de innovatieve beveiligingsmaatregelen van Dutech minimaliseert u de risico’s.

Beveiliging

Wij vinden het belangrijk om met u te bespreken waarom u uw woning of bedrijfspand wilt beveiligen. Maakt u de keuze omdat het u een veiliger gevoel geeft of wilt u met name uw eigendommen afschermen? Dutech adviseert u graag over passende inbraaksignaleringssystemen, preventiemaatregelen en brandmeldinstallaties. U kunt kiezen voor uitgebreide systemen maar ook enkele kleine maatregelen kunnen al een groot effect hebben.

Met bijvoorbeeld camera’s (CCTV) heeft u zicht op de activiteit in uw winkel, op de entree van uw kantoor en heeft u overzicht over uw terrein. Een losse rookmelder kan zelfs van levensbelang zijn. Er is een breed scala aan mogelijkheden. Wij zorgen uiteraard voor een VEB-gecertificeerde installatie. Ook onderhouden wij uw systeem waardoor het altijd perfect functioneert. Als er, ondanks alle maatregelen, toch een calamiteit is, dan kunt u rekenen op de beste alarmopvolging op het gebied van inbraak of brand.

Met beveiligingsmaatregelen van Dutech kiest u voor kwaliteit en veiligheid.