Onbeperkte mogelijkheden

Domotica maakt het leven comfortabel

Een heerlijk voorverwarmde badkamer in de vroege ochtend, de sfeerverlichting in uw woning regelen met één druk op de knop of op uw smartphone controleren of uw kantoorpand goed is afgesloten. Slechts enkele kleine voorbeelden van de comfortabele domotica-toepassingen van Dutech.

ONZE SERVICES

Dutech is specialist op het gebied van Domotica. Domotica is een geïntegreerd systeem dat alle elektrische toestellen in een woning of bedrijfspand aan elkaar koppelt en bedient. Het is slim en energiezuinig. Audio, beveiliging, verlichting, verwarming en ventilatie regelt u zelf eenvoudig met Domotica van Dutech. Domotica is mogelijk in nieuwe en bestaande woningen en panden. U kunt kiezen voor het gehele spectrum aan domotica, maar uiteraard ook voor een bepaald facet, zoals verlichting.

Wij dragen zorg voor de juiste inregeling van het systeem. Dit betekent comfort, duurzaamheid en op de langere termijn ook een besparing. Zo is een goed gestuurde ventilatie al gauw 10% zuiniger. En middels warmtesensoren bijvoorbeeld, regelt u de temperatuur in de verschillende ruimten eenvoudig waardoor u minder energie verbruikt.

Verhoog het comfort en de veiligheid in uw woning of bedrijfspand met Domotica van Dutech.